Thomas Smith

Strak

woensdag 10 januari 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:45 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Koen Bauters
© KOEN BAUTERS
>
<

Sinds 1 januari is Thomas Smith officieel Belg. Al bijna zijn hele leven woont hij in Vlaanderen, maar hij heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd echter ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een ‘brain drain’ gesproken!

 

De comedian viert dit seizoen ook een halve eeuw zichzelf! Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie moeten worden aangepast. Rustig genieten van de oude dag? Niets voor Thomas! Hij komt met een nieuw programma: Strak.


Recensiequotes: 
  • Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek.’ De Standaard *****