William Boeva

Reset

zaterdag 27 januari 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:50 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Studio Edelweiss
© STUDIO EDELWEISS

Met zijn volle 1m37 aan de linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen.

Met zijn eerste voorstelling Megalomaan veroverde hij het zuiden van Nederland. Daarna ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar een kotsplekje. De rush van zijn eerste Nederlandse tournee was misschien het beste dat hem ooit is overkomen. Maar hij zat niet echt aan het stuur.

 

Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is of om wat hij doet? Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te zetten, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Er is nog zoveel te vertellen. William is klaar om met zijn show Reset héél Nederland te veroveren!


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder