Isabelle Beernaert

Tabula Rasa

vrijdag 23 februari 2018 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding, Isabelle Beernaert / geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
Bob Karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN
>
<
bob karman
© BOB KARMAN

Wie wil er niet weleens helemaal opnieuw beginnen en alles achter- laten? Onze geschiedenis, onze beslissingen, fouten… in één beweging van tafel vegen! Als een onbeschreven blad weer doorgaan. Het verleden vergeten, de toekomst wacht. De staat van zuiver potentieel, alles is wederom mogelijk. Opgeruimd na een hevige storm, een louterende brand, een nieuwe start.

 

In Tabula Rasa probeert choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert de gewoontes met veel geweld te kenteren, om schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven. Een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van onder andere Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Who has never had the desire to start all over again and leave everything behind? Our history, our decisions, mistakes... to sweep them all away in one move! To reappear as an unread sheet. In a state of pure potential, where everything is possible again. Cleaned after a heavy storm, a burning fire, a new start.

 

In Tabula Rasa, choreographer and theatre maker Isabelle Beernaert attempts to shed the habits of violence, to clear the decks, to look for freedom, and to keep us from being small. A combination of different musical styles and pure dance, with music from, among others, Muse, Armand Amar, Max Richter and Damien Rice. 

» Lees verder