philharmonie zuidnederland

Vastelaovendconcert 2018

zondag 4 februari 2018 / 20:11 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
jean pierre geussens
© JEAN PIERRE GEUSSENS

Ooit in het leven geroepen door André Rieu Sr. is het Vastelaovendconcert uitgegroeid tot Dé Vastelaovendsklassieker. Dirigent Raymond Spons en zanger/presentator Sef Thissen pakke uuch bij d’n erm naar het Zuid-Amerikaanse carnaval.

 

Het orkest reist deze 5x11+10e editie mee via Rio de Janeiro naar Spanje en van Eijsden tot de Mookerhei. Maak ‘n denske op het ritme van de Braziliaanse samba, lach om heerlijke flawweköl en zing op volle petaj mee met de Tuna en de L1 Vastelaovendmedley. De regie is opnieuw in handen van Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht.

 

Kortom ‘een sprankelend aperitief voor de vastelaovend’ (De Limburger ****).


 

OOK TE ZIEN OP:
» di 6 feb 2018 / 20:11 uur

Dirigent Raymond Spons
Zang & presentatie Sef Thissen
Regie Servé Hermans


In coproductie met Toneelgroep Maastricht