Lebbis

De Bovengrens

dinsdag 20 maart 2018 / 20:00 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
© MARTIN OUDSHOORN

Lebbis is de cabaretier van scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtenwisselingen over waar we als mensheid heen zouden kunnen gaan. Voorbij eten, veiligheid, onderdak. Wat is er voor moois te doen voorbij de ondergrens? Op naar De Bovengrens. Samen met u wil Lebbis kijken naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Hij gaat verhalen vertellen en zal dus veel aan het woord zijn. Maar dat kent u wel van hem.

 


Recensiequotes:
  • ‘Lebbis is nog altijd een slimme David die niets liever doet dan het opnemen tegen de grote Goliath. Sarren tot hij scheel ziet, maar zelden zonder agenda en nooit zonder argumenten.’ Het Parool

Spel

Lebbis