philharmonie zuidnederland

Matthäus-Passion

woensdag 28 maart 2018 / 19:30 uur
1 pauze / 23:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Pasen en Bachs Matthäus-Passion horen bij elkaar, zeker voor philharmonie zuidnederland. In het voorjaar van 2015 leidde de Engelse dirigent Matthew Halls philharmonie zuidnederland door een memorabele Matthäus-Passion.

 

Meeslepend, spannend en menselijk. De koren kwamen dankzij Halls’ wortels in de Engelse koorzang zo ontroerend zuiver voor het voetlicht dat velen vroegen om meer. Dat kan nu. Matthew Halls dirigeert wederom de Matthäus-Passion van Bach. Hij brengt een aantal vocalisten mee die garant staan voor alles wat Bachs werk zo meesterlijk maakt: levensecht menselijk drama vol herkenbare emoties.

Easter and Bachs Matthäus-Passion belong to eachother, especially for philharmonie zuidnederland. During the spring of 2015, the English conductor Matthew Halls directed philharmonie zuidnederland through a memorable Matthäus-Passion.

 

Immersive, exciting and human. Because of Halls’ roots, the choirs executed the English vocals in such a touching way, many asked for more. That’s possible now. Matthew Halls conducts again the Matthäus-Passion from Bach. He brings with him several vocalists that stand surety for everything that makes Bachs work this brilliant: vivid humane drama full of recognizable emotions.  

» Lees verder

Dirigent

Matthew Halls

Evangelist

Tobias Hunger

Christus

Lisandro Abadie

Sopraan

Sarah Wegener

Countertenor

Christopher Ainslie

Tenor

Charles Daniels

Bas

Drew Santini

Koor

Studium Chorale

Kinderkoor

Schola Cantorum Puerorum