philharmonie zuidnederland

Matthäus-Passion

woensdag 28 maart 2018 / 19:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Pasen en Bachs Matthäus-Passion horen bij elkaar, zeker voor philharmonie zuidnederland. In het voorjaar van 2015 leidde de Engelse dirigent Matthew Halls philharmonie zuidnederland door een memorabele Matthäus-Passion.

 

Meeslepend, spannend en menselijk. De koren kwamen dankzij Halls’ wortels in de Engelse koorzang zo ontroerend zuiver voor het voetlicht dat velen vroegen om meer. Dat kan nu. Matthew Halls dirigeert wederom de Matthäus-Passion van Bach. Hij brengt een aantal vocalisten mee die garant staan voor alles wat Bachs werk zo meesterlijk maakt: levensecht menselijk drama vol herkenbare emoties.


Dirigent Matthew Halls
Evangelist Tobias Hunger
Christus Lisandro Abadie
Sopraan Sarah Wegener
Countertenor Christopher Ainslie
Tenor Charles Daniels
Bas Drew Santini
Koor Studium Chorale
Kinderkoor Schola Cantorum Puerorum