Robin Coops / M31 Foundation

Disconnect

dinsdag 13 maart 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:40 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Disconnect is de nieuwe productie van Robin Coops (Toneelacademie Maastricht). In zijn werk zoekt hij met minimale middelen naar een totaalcompositie van tekst, licht, muziek en beweging. Disconnect is een audiovisuele performance over de maakbaarheid van de mens en de waarde van de imperfectie.

 

De wetenschapper Low ontwaakt uit een coma en ontdekt dat zijn uitvinding de wereld om hem heen totaal veranderd heeft. De gehele mensheid is met elkaar verbonden geraakt via een digitaal netwerk en bestaat alleen nog als digitale informatie.

 

Let op: dit is een audiovisuele performance!


 

Disconnect is an audio-visual performance about the engineered and transparent society. After the successful production of ‘Der Kaiser von Atlantis’ in collaboration with ‘de Nederlandse Reisopera’, ‘Theater Na de Dam’ and ‘New European Ensemble’, this will be the second production by the M31 Foundation directed by Robin Coops. 

Low is a scientist who awakens in a world that changed completely after he lay in a coma for five years. Low will enter this digital world as the last human man made out of flesh and blood. He will be confronted with the question if he wants to stay and connected to this transparent society or stay behind as a lonely animal.


 

 

» Lees verder
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 


Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Tekst

Sytze Schalk

Regie en concept

Robin Coops

Muziek

Eric Magnée

Scenografie 

Maze de Boer