De Dansers & plan d-/andreas denk

Roest 6+

zondag 8 april 2018 / 15:00 uur
geen pauze / 15:55 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
© ESTHER DE BOER
>
<
© ESTHER DE BOER
>
<
© ESTHER DE BOER
>
<
© ESTHER DE BOER
>
<
© ESTHER DE BOER

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren.

 

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

 

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, de artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Fortunately, not everybody is normal. Fortunately some people are weird, odd. Fortunately sometimes unexpected things can actually happen.

 

A girl drops out of a kettle, into an odd world. This is the place where stuff that normal people don’t need anymore ends up.  Old plastic, discarded furniture, rusty devices. And also some unadjusted people. Follow them into their surrealistic world, full of funny morning routines, impossible dance duets, waltzing garbage bags and melancholic songs.

 

ROEST is a show about the beauty of the abnormal. The Dancers and plan d- collaborate, the artistic leaders stand on the floor with the three of them. They’re dancers, singers, acrobats and inventors. A performance to marvel you, to make you laugh and to inspire you to enjoy not being normal once in a while. 

» Lees verder
 
Recensie

'Mooie, innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig.' - De Volkskrant ****


Choreografie, Muziek & Dans

Andreas Denk, Josephine van Rheenen, Guy Corneille

Decor

Andreas Denk, Pink Steenvoorden