Desclaux & De Montalembert / Varga & Trefeli

Double-bill duetten: N’éteignez pas vos téléphones & Creature (Nederlandse premières)

vrijdag 18 mei 2018 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding / 1 pauze / 21:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
>
<
>
<
>
<

Wellicht herinnert u zich Maëlle Desclaux nog uit het hypnotiserende Black Out van Compagnie Philippe Saire, enkele jaren geleden in DURING TEFAF. Haar eigen werk N’éteignez pas vos téléphones (Schakel uw telefoon niet uit) speelt met de rol van mobieltjes in ons dagelijks leven. Wie dirigeert er nou eigenlijk wie? En hoe zit het met de impact op menselijke relaties?

 

Ook in Creature van Gábor Varga – eveneens van Cie Philippe Saire – en József Trefeli, draait het om dominantie en macht, nu tussen twee mensen. Creature blaast klassieke attributen en bewegingsvocabulaire uit de Hongaarse folklore nieuw leven in.

 

Inleiding 19.30 uur en meet & greet na de voorstelling.

Perhaps you remember Maëlle Desclaux from the hypnotising performance Black Out by Compagnie Philippe Saire, which you could visit a year ago at the DURING TEFAF festival. Her own work, N’éteignez pas vos telephones (Don’t turn off your telephone), examines the role of mobile phones in daily life. Who is directing who? And what’s the impact on human relationships? In Creature by Gábor Varga – who is from Cie Philippe Saire as well – and József Trefeli, dominance and power is key as well, although it is about dominance and power between two people in this performance. Creature brings new life to classical attributes and movement vocabulary from Hungarian folklore. 

» Lees verder
 Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Choreografie en Dans

Maëlle Desclaux & Estelle de Montalembert

Gábor Varga & József Trefeli