Dood Paard en Adelheid / Female Economy

Matglazen Vensters

dinsdag 17 april 2018 / 20:30 uur
/ 21:45 uur einde
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Kuno Bakker
© KUNO BAKKER

Nu is the place to be

Utopia is now, is where we live

 

Doeze en Tacita: een echtpaar boven de vijftig. De wereld verandert sneller dan dit tweetal bij kan houden. Gentrificatie drijft hen keer op keer verder naar de periferie van de stad en steeds pakken ze hun boeltje. De nieuwe stad rukt op en het is zeer de vraag of daar voor hen nog plek is. Het water in de stille vijver van hun leven klotst hoog op wanneer Beau zich meldt. Hij is de zoon uit een eerder huwelijk van Doeze. Beau staat voor een ander leven dan dat waarmee Doeze en Tacita vertrouwd zijn. Een leven op de de snelheid van deze tijd.

En hoe zeker hij ook alles weet en hoe scherp hij ook ziet wat de wetten van de nieuwe wereld zijn – toch kent ook Beau zijn momenten van twijfel.


Na de locatievoorstelling Eiland (2015) waarin Manja Topper en Titus Muizelaar voor het eerst optraden als Tacita en Doeze, is Matglazen Vensters het tweede stuk dat Rob de Graaf schrijft voor deze twee spelers en deze twee personages, die dit keer worden vergezeld door Kuno Bakker als Beau. De vormgeving is door Wim T. Schippers.


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Een voorstelling van

Kuno Bakker, Titus Muizelaar, Manja Topper, Julian Maiwald, Michael Yallop

Tekst

Rob de Graaf

Vormgeving

Wim T. Schippers