Jazz Maastricht & Theater aan het Vrijthof

EUJAZZ NIGHT

donderdag 12 april 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Jazz

>
<
>
<

Maastricht en onze euregio barsten van het jazztalent. Twee maal dit seizoen halen wij de parels hiervan naar AINSI tijdens deze enerverende minifestivals onder het label EUJAZZ NIGHT. Vanavond staan Fluid Orchestra en Carlo Nardozza Trio op het programma.

 

Het Re/Invented Orchestra o.l.v. componist Jesse Passenier is net zo vloeibaar als jazz muziek, wisselt constant van samenstelling en verkent genres zoals Jacques Cousteau de oceanen.

 

Trompettist Carlo Nardozza brengt een ode aan zijn Italiaanse roots met zijn TRIO IN BOCCA AL LUPO. Zij spelen eigenzinnige bewerkingen van Italiaanse klassiekers en veranderen Maastricht voor even in Florence.

Maastricht and our euregion oozes with jazz talent. Twice this season we bring some pearls to the AINSI during these enervating mini  under the label EUJAZZNIGHT. Fluid Orchestra and Carlo Nardozza Trio will be on tonights program.

 

The Re/Invented Orchestra directed by composer Jesse Passenier is just as liquid as jazz music, constantly reshuffling and exploring genres like Jacques Cousteau explored oceans.

 

Trumpet player Carlo Nardozza brings an ode to his Italian roots with this TRIO IN BOCCA AL LUPO. They play willful arrangements of Italian classics and transform Maastricht for a moment into Florence.

» Lees verder

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder