Jip Vuik en Nina Willems

In Kaart

woensdag 4 april 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Vincent Willems
© VINCENT WILLEMS

Jip Vuik tekende tussen zijn 9e en zijn 18e talloze landen die hij zelf verzon, compleet met stichtingsmythes, wapenschilden, migratiestromen en godsdiensten. Voor Nina Willems is een kaart een hulpmiddel met hindernissen; zonder kaart verdwaalt ze zeker, met misschien alsnog.

In deze voorstelling buigen ze zich samen over de geschiedeniskaart van de wereld, en over hoe onze blik op die wereld in de loop van die geschiedenis veranderd is. Ze lezen logboeken van ontdekkingsreizigers en kolonisten, zoomen in en uit op Google Maps, en tekenen hun eigen grote en kleine reizen uit. Is een kaart wel een objectieve weergave van de wereld? Als wij naar onze wereldkaart kijken, zien we dan de wereld zoals hij is, of zoals wij hem hebben bedacht?
I.s.m. Talentmakelaardij VIA ZUID


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Spel

Nina Willems & Jip Vuik