Max van den Burg

OP EEN BEDJE VAN RUCOLA

dinsdag 17 april 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<

Een perfect afgetraind lichaam hebben, mooie kleren kopen, uw tanden laten bleken, zelfhulpboeken lezen, elke dag mediteren, vluchtelingen helpen, biologisch eten, culinaire hoogstandjes produceren, dat mooie huis kopen en een hypotheek afsluiten bij een bank die u centraal stelt.  Als u alles zou doen waar je zogenaamd gelukkig van zou moeten worden, wordt u dan ook echt gelukkig?

In een dynamisch, muzikaal, maar vooral hilarisch eenmansspektakel, fileert Max van den Burg op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin alles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.


Spel

Max van den Burg