Mestreechter Operètte Vereiniging

Door melger en bein

vrijdag 13 april 2018 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<

Wat gebeurt er als zeer verschillende mensen onverwacht samen in een benarde situatie belanden? Drijft angst hen verder uit elkaar of biedt het hun juist de kans om vooroordelen te ont zenuwen? De St. Pietersberg vormt het decor voor dit nieuwe sprankelende stuk muziektheater.

 

Tekstschrijver en regisseur Cees Rullens stelt universele én actuele thema’s aan de orde. Als geen ander weet hij pittige inhoud licht te serveren met humor die er toe doet. Nard Reijnders componeerde prachtige klankvariaties en tekent voor muzikale hoogtepunten.

 

Na De geis vaan Mestreech is Door melger en bein een nieuwe stap in het repertoire van MOV, het ‘professionele amateurgezelschap’ dat tweetalig muziektheater brengt: ‘Mestreechs’ gezongen en Nederlands boventiteld.


 


Tekst en Regie

Cees Rullens

Muziek

Nard Reijnders

Muzikale Leiding

Ben Perry