Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen

zaterdag 28 april 2018 / 20:00 uur
/ 21:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
© TESSA POSTHUMA DE BOER
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
mam van dam
© MAM VAN DAM
>
<
sgbv
© SGBV

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen?  Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers?

In Om mij moverende redenen zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

 

Paulien Cornelisse ‘heeft bij uitstek het talent om zulke grote en kleine kwesties samen te brengen in één redenering, en de wissewasjes herkenbaar genoeg te maken om hilariteit op te wekken.’ (NRC Handelsblad).

 

Ze won de Neerlands Hoop voor Dagbraken en werd genomineerd voor de Poelifinario voor Maar ondertussen. Ze schreef de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia.


Spel

Paulien Cornelisse