Bert Gabriëls

Gelukzoeker

vrijdag 18 mei 2018 / 20:00 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
© JOHANNES VAN DE VOORDE

‘Een nieuwe Belg om in te lijsten.’ (Dagblad van het Noorden)  Zo wordt de Vlaming Bert Gabriëls omschreven. In eigen land  is hij een bekende televisiepersoonlijkheid vooral door het programma Zonde van de zendtijd. Bij BNN was hij te zien in de oneliner-show Padoem Patsss.

In het theater weet Bert ‘straffe’ comedy te verpakken in doorgedraaide redeneringen. Zijn nieuwe voorstelling heet Gelukzoeker. Hij heeft voor u uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld.

Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy. _

_

_

Spel

Bert Gabriëls