Van der Laan & Woe

Pesetas

woensdag 16 mei 2018 / 20:00 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
© MICHAEL LOOS

Godzijdank, hij is weer terug in het theater: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe terug op de planken! Van der Laan én Woe in het theater: het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien op tv in het succesvolle programma De Kwis, maar nu brengt dit virtuoze cabaretduo een nieuwe voorstelling.

Pesestas zit vol scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid. Het zou eeuwig zonde zijn als u dit zou missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: ‘Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe.’


 Recensiequotes:

 

“Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan en Woe zichzelf overtreffen”

 

“Virtuoze nieuwe voorstelling”

 

“Je mond valt open van zoveel vindingrijkheid en theatraal vernuft”

 

“Een avond vol fantastische vondsten”

 

 ★★★★★ - De Volkskrant


Spel

Niels van der Laan en Jeroen Woe