Terrasarrangement André Rieu 2018

woensdag 4 juli 2018 / 18:30 uur
Theatercafé
Genre: Muziek en Opera

>
<
MENU
 
Amuse
Indiase rode currysoep
 
Voorgerecht
Gepocheerde zalm met asperge, ravigotte en parelcouscous
 
Hoofdgerecht
Kalfsoester geserveerd met een truffelroomsaus,
gratin dauphinoise en een wortelmelange
 
Dessert
Panna cotta van aardbeien met rood fruit

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

Op het terras van het Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.
 
De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit.
Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu.
 
Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium.
U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan. 
 
Dieetwensen kunt u doorgeven via service@theateraanhetvrijthof.nl
 
 
André Rieu returns to Maastricht and will perform his annual summer evening concerts at the Vrijthof square.
 
Theater aan het Vrijthof offers unique concert dinner packages (‘Theaterarrangementen’): you will be seated in front of our theatre - right next to the concert area - where you will be served an exclusive three-course dinner by our main caterer while enjoying the concert. We will provide extra TV-monitors that will be placed in front of the dining area to ensure a perfect close-up view of the stage.
 
Please let us know if you have any dietary wishes (vegetarian, food allergies etc.) by sending an e-mail to service@theateraanhetvrijthof.nl. We are more than happy to cater to your wishes.
» Lees verder

  • Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten. Bent u met 3 of meer personen, dan heeft u gegarandeerd een eigen tafel.
  • André Rieu Terrasarrangementkaarten zijn hard-copy kaarten, er worden geen e-tickets verkocht.
  • Andre Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen worden opgestuurd naar elk adres binnen Nederland. Het Theater aan het Vrijthof draagt geen verantwoordelijkheid voor het niet, foutief of te laat bezorgen van kaarten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen uw kaarten zelf te komen afhalen tijdens de openingsuren van de Uitbalie tot op de dag van het concert zelf tot 16:30u;
  • Andre Rieu Terrasarrangementkaarten worden niet verstuurd naar het buitenland. Komt u vanuit het buitenland, dan kunt u uw kaarten ophalen aan de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof uiterlijk de dag van het concert 16:30u
  • Mocht u onverhoopt uw Andre Rieu Terrasarrangementkaarten kwijt raken, dan kan het theater duplicaatkaarten verstrekken a € 3,50 per kaart.
  • At each table 4 people can be seated. Guests with a booking for 1 or 2 might be sharing their table with another party.
  • Our Andre Rieu dinner tickets are sold in hard copy only, we don’t sell e-tickets.
  • Andre Rieu dinner tickets can be posted to any address within the Netherlands. The Theater aan het Vrijthof is not responsible for false or late delivery. Of course you may choose to pick up your tickets at our UITbalie / boxoffice during opening hours.
  • Andre Rieu dinner tickets are not send to foreign addresses; the risk of tickets getting lost is too high. Guests from abroad can pick up your tickets at our UITbalie (boxoffice) in the Theater aan het Vrijthof during opening hours, at the latest on the day of the concert at 4.30 PM.
  • In case of losing Andre Rieu dinner tickets, the Theater aan het Vrijthof can arrange for duplicate-tickets at € 3,50 per ticket.
» Lees verder