Orlando Festival 2018

Een Tuin van Liefde

vrijdag 10 augustus 2018 / 20:00 uur
Sint Janskerk
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<
>
<
>
<

Het Orlando Festival komt naar Maastricht met goud van eigen bodem én goud van oud! Het fenomenale Rusquartet uit Moskou presenteert samen met twee Orlando-musici twee recente Nederlandse composities in combinatie met twee bekende Weense klassieken. De Limburgse componist Vincent Cox schreef zijn Suite speciaal voor fluitiste Ingrid Geerlings. Composer-in-residence Louis Andriessen zette Jan Engelmans gedicht om in muziek voor kwartet.


Fluit
Ingrid Geerlings
Altviool
Ilya Hoffman, Ksenia Zhuleva 
Viool
Xenia Gamaris, Anna Yanchishina
Violoncello
Peter Karetnikov

 

Cox Suite (2016)
Haydn Strijkkwartet op.33 nr.1 (1781) 
Andriessen Tuin van Eros (2002)
Mozart Strijkkwintet KV 593 (1790)