Dönci Bánki

Lichtkoepels

vrijdag 21 september 2018 / 22:00 uur
geen pauze / 23:00 uur einde
LAB Gebouw, Souterrain
Genre: Theater

>
<

Dönci Bánki verraste in 2016 met Schaduwliefde in een Maastrichts bordeel en met GeluidsMUUR op de voormalige A2 stadstraverse in 2017. Voor Lichtkoepels gaat hij op zoek naar persoonlijke verhalen van die mensen die hem willen vertellen wat vergelden, vergeven en verzoenen voor hén betekent.

 

Hij verdiept zich in het onrecht dat mensen wordt aangedaan; in mensen wier kind is afgenomen; in gevangenen. Van elk begrip belicht hij twee kanten: een slachtoffer van vergelding en iemand die vergeldt; een dader die vergeeft en wie wordt vergeven; en twee kanten van een verhaal over verzoening.

 

Onderdeel van Festival Musica Sacra Maastricht 2018

meer lezen »

 

 


Adres
LAB-Gebouw

Lage Frontweg 2 C 
6219 PD Maastricht