Emilio Guzman

Kom dan! (Reprise)

vrijdag 28 september 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:55 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Hans Peter van Velthoven
© HANS PETER VAN VELTHOVEN

Emilio Guzman, winnaar van de Neerlands Hoop 2014 en deelnemer aan Wie is de mol? 2018, is vrolijk. Het einde van de wereld nadert. Als het niet Trump is, die opschept over de grootte van zijn nucleaire knop, dan zijn het wel de gevolgen van het broeikaseffect. We gaan eraan, dus het maakt toch niets meer uit. Voorheen werd Emilio boos: op politici, op zichzelf. Hij heeft drie programma’s gemaakt tegen het populisme en dat heeft niets geholpen. De wereld werd alleen maar populistischer. Dat is voor Emilio even slikken, maar het geeft hem ook vrijheid. Als het toch niet uitmaakt, kun je maar net zo goed doen waar je zin in hebt. Misschien maakt dat nou juist wel het verschil. Bent u benieuwd? Kom dan!


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Spel
Emilio Guzman