EU-Jazz Night

Pomrad & Antikythera / Small Medium

donderdag 27 september 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 23:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Euregio barst van de goede jazzartiesten die wij met veel trots presenteren. Deze editie verandert AINSI in een nachtclub met twee van de funkiest bands uit de omgeving: Pomrad en Antikythera. 

Pomrad's pulserende electro-funk bezorgde deze Antwerpse muzikant/producer al een legioen aan fans. Een vreemde aangename mix van Prince, Herbie Hancock en Hudson Mowhawke maakt Pomrads fusie van funk, hiphop, en jazz - aangevuld met vurige keytar solos, futuristisch en experimenteel. 

Antikythera veranderde onlangs hun naam naar Small Medium en combineert digitale en akoestische geluiden in perfecte harmonie. Hun muziek verbindt rauw instinct met voelbare structuren. Een combinatie van jazz, electro, soul and trip hop voor fans van bijvoorbeeld Hiatus Kaiyote, Nerve, Knower en Native Dancer.

 

Deze jonge band bestaat uit studenten van Conservatorium Maastricht, maar laat u door hun leeftijd niet voor de gek houden!  Zij treden al op door heel Europa en zijn de winnaars van de Maastricht Jazz Awards 2017.

 

The EU-Region is full of great jazz artists, we want to show them off. This edition we’re turning Ainsi into a nightclub, with two of the funkiest bands around: Pomrad and Antikythera. 

 

Pomrad’s pulsing, electro-funk has won the Antwerp based musician/producer a legion of fans. A weird and wonderful mix of Prince, Herbie Hancock and Hudson Mowhawke, Pomrad’s fusion of funk, hiphop, and jazz - underscored by fiery keytar solos, has to be heard to be believed.  

 

Antikythera has recently changed their name to Small Medium and combines digital and natural sounds in perfect harmony. Their music is a combination of raw instinct and coded calculations. This young, fresh band features students from the Conservatorium Maastricht. But don’t let their age fool you! They’ve already played all over Europe and are winners of the the Maastricht Jazz Awards

 

» Lees verder

Coproductie met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png

 

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_