Het Parcours: Rondleiding Papyruszaal tijdens verbouwing

zondag 9 september 2018 / 15:00 uur
geen pauze / 15:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
>
<
>
<
>
<

                                                                                                                                   koopknop_0_gratis vrst.png


 

Exclusieve rondleiding in de Papyruszaal tijdens de verbouwing door directeur Jean Boelen

 

De Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof wordt officieel pas op 4 en 6 oktober geopend. Toch kunt u al een maand eerder, tijdens Het Parcours op zondag 9 september, een exclusief kijkje nemen achter de schermen van de verbouwing! Het is voor een gelimiteerd aantal mensen mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding. Onze directeur, Jean Boelen, zal 6 groepen van 25 mensen rondleiden door de zaal en voorzien van achtergrondinformatie over de werkzaamheden. Hij zal antwoord geven op vragen als: “Waarom worden er bepaalde aanpassingen gedaan?”, “Wat is het doel van de verbouwing?” en “Wat moet er nog gebeuren?”. De rondleiding stelt het u daarnaast in de unieke gelegenheid al een beeld te vormen van de vernieuwde Papyruszaal.

 

Afgelopen juni is na de laatste voorstelling van het seizoen 2017/2018 de grote zaal van Theater aan het Vrijthof afgesloten voor publiek. Onder meer de akoestiek wordt sterk verbeterd en de luchtbehandeling, de stoelen, vloeren, wanden en kaatsers worden vernieuwd. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet, zodat u in het nieuwe seizoen weer kunt genieten van al het moois dat Theater aan het Vrijthof u te bieden heeft.

 

Praktische informatie

- Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. U dient vooraf online tickets te bestellen.
- Deelname enkel mogelijk op vertoon van ticket.
- Er zijn max. 25 kaarten per rondleiding beschikbaar.
- We verzamelen 10 minuten voor aanvang bij de hoofdentree van Theater aan het Vrijthof.
- De rondleiding duurt ongeveer 15 minuten


Geef u dus snel op voor dit exclusieve voorproefje, want op = op!

 

Ook te zien op:

» zo 9 sept 2018 / 13:30 uur

» zo 9 sept 2018 / 14:00 uur

» zo 9 sept 2018 / 14:30 uur

» zo 9 sept 2018 / 16:00 uur

» zo 9 sept 2018 / 16:30 uur