Kees van Amstel

Het Parcours: Comedy Wash

zondag 9 september 2018 / 15:00 uur
The Student Hotel
Genre: Cabaret

>
<
Simone Peerdeman
© SIMONE PEERDEMAN

Kees van Amstel is comedian bij Comedytrain en heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1. ‘Een ouderwets geestige vent die leuke dingen zegt waar je om moet lachen. Heel hard lachen.’ (Cabaret.nl). Tijdens het Parcours zal hij naast Marlon Kicken en Maarten van den Berg te zien zijn tijdens de Comedy Wash. In de wasserette van The Student Hotel tonen deze cabarettalenten zichzelf aan het publiek.

 

Het leven is net een zwembad. Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven induiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen en grappen. Veel grappen.

 

Zie ook:

» Kees van Amstel - Een bang jongetje dat hele enge dingen doet / do 17 jan 2019 / 20:30 uur