Lakshmi

Het Parcours: preview "Adem"

zondag 9 september 2018 / 14:30 uur
/ 15:00 uur einde
Bassin
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Kim Balster
© KIM BALSTER

Lakshmi wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Haar poëtische liedjes laten zich vergelijken met die van Lana del Rey en Warhaus. Na optredens in poppodia en op festivals, debuteert ze nu in het theater. Lakshmi is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, maar tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. In Adem geeft zij het publiek een complete ervaring die muzikaal en visueel een onuitwisbare indruk maakt. Tijdens Het Parcours geeft Lakshmi een voorproefje op Adem.

 

‘Ik ben ervan overtuigd dat als Lakshmi in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem.’ - Presentator Eric Corton

 

 

 

Zie ook:

» Lakshmi - Adem / za 8 dec 2018 / 20:30 uur