Maarten van den Berg

Het Parcours: Comedy Wash

zondag 9 september 2018 / 14:00 uur
/ 14:30 uur einde
The Student Hotel
Genre: Cabaret

>
<
Saska Kerkhoff
© SASKA KERKHOFF

Maarten van den Berg schreef en dacht mee met Arjen Lubach voor Zondag met Lubach en met Jan Jaap van der Wal bij Panache. Jan Jaap noemde Maarten ‘een intelligente en bevlogen denker en een groot kleinkunst- en cabarettalent.’ Tijdens het Parcours zal hij naast Marlon Kicken en Kees van Amstel te zien zijn tijdens de Comedy Wash. In de wasserette van The Student Hotel tonen deze cabarettalenten zichzelf aan het publiek.

 

Dit seizoen is Maarten van den Berg naast Lonneke Dort te zien tijdens Dubbelcabaret. Een avond met twee aanstormende cabaretiers voor de prijs van één. Maarten presenteert zijn eerste eigen programma, getiteld Alleen pinguïns zijn zwart-wit, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.

 

Zie ook:

» Lonneke Dort en Maarten van den Berg - Dubbelcabaret / di 26 maa 2019 / 20:30 uur