Marlon Kicken

Het Parcours: Comedy Wash

zondag 9 september 2018 / 16:00 uur
/ 16:30 uur einde
The Student Hotel
Genre: Cabaret

>
<
Henri van de Griendt
© HENRI VAN DE GRIENDT

Marlon Kicken begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelde afgelopen seizoen onze Bovenzaal plat als cabaretier. Tijdens het Parcours zal hij naast Kees van Amstel en Maarten van den Berg te zien zijn tijdens de Comedy Wash. In de wasserette van The Student Hotel tonen deze cabarettalenten zichzelf aan het publiek.

De goedlachse Brabander zit letterlijk in de lift. Dit is natuurlijk de gemakkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn nieuwe voorstelling neemt Marlon u mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten? Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt. Als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof u er zelf bij bent geweest.

 

Zie ook:

» Marlon Kicken - In de lift / za 11 mei 2019 / 20:30 uur