Musica Extrema

Het Parcours: preview "Chansons du Monde"

zondag 9 september 2018 / 15:30 uur
/ 16:00 uur einde
Bassin
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<

Musica Extrema presenteert een voorproefje op Café du Monde.

 

Elke streek, elk land en elke tijd kent zijn eigen levenslied. Waar op de wereld je ook komt; het leven wordt bezongen. Liederen over de liefde, over jaloezie, geluk en wanhoop. Een lach, een traan. Overbekende thema's die met hart en smart bezongen worden in het Café du Monde.

 

Een meespelend muziekprogramma waarin Música Extrema u trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Verwacht de mooiste chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s en smartlappen die Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en vele andere landen hebben voorgebracht. 

 

 

Zie ook:

» Joke Bruijs & Música Extrema - Café du Monde / zo 24 maa 2019 / 15:00 uur