Preview musical "Stil in mij"

Het Parcours

zondag 9 september 2018 / 14:00 uur
Markt
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Michiel Fischer
© MICHIEL FISCHER

Acteurs Jeroen C. Molenaar en Zoi Duister en producent Giovanni Sturkenboom geven een voorproefje op Stil in mij, een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

 

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. Zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

 

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou van  liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

 

De musical Stil in mij is een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan! 

 

Zie ook:

» Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister, Dieuwke Tönissen - Stil in mij / za 13 apr 2019 / 20:30 uur