Rock4

Het Parcours: preview "The Beatles: Abbey Road, 50 Years"

zondag 9 september 2018 / 16:00 uur
Markt
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
John Klijnen
© JOHN KLIJNEN

Op 17 januari 2019 gaat het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 in première in thuisstad Maastricht. Het programma staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. In het bijzonder het 50-jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969.

 

Tijdens Het Parcours laten de vier geweldige zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond, die samen al vijftien jaar zeer succesvol door heel Europa touren alvast een preview zien van hoe ze de 50e verjaardag van Abbey Road gaan vieren.


Het belooft een waar huzarenstuk te worden. Het concert bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Verwacht vooral nummers van Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles

 

Zie ook:

» Rock4 - The Beatles: Abbey Road, 50 Years / do 17 jan 2019 / 20:00 uur