CIOS Dans

Warming-Up

zaterdag 13 oktober 2018 / 10:00 uur
geen pauze / 11:00 uur einde
Vrijthof Maastricht
Genre: Dans

>
<
Babeth van Winsen
© BABETH VAN WINSEN

De zon komt op, we rekken ons uit, klaar voor een frisse start! Dagelijks wekken we onze lichamen met een warming–up in de open lucht om de drukke werk– of festivaldag vol energie te starten. Van vrijdag tot en met zondag neemt iedere ochtend een andere getalenteerde choreograaf van CIOS Dans deze lichamelijke wekservice voor zijn of haar rekening. Je ochtend kan niet meer stuk. De warming–up op het Vrijthof is voor iedereen vrij toegankelijk.

 

The sun rises and we stretch ourselves, ready for a new day! We wake our bodies up every day with a warm–up in the open air to start work or the festival full of energy. Every morning from Friday to Sunday, there’ll be a different choreographer from CIOS Dans to physically wake you up. Your morning can’t go wrong. Free admission to all in the Vrijthof.

» Lees verder
ook te zien op:

vr 12 oktober 2018 / 10:00 uur 

zo 14 oktober 2018 / 10:00 uur