Dadodans & Gaia Gonnelli

Papier (3+)

zondag 14 oktober 2018 / 11:00 uur
geen pauze / 12:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
ben van duin
© BEN VAN DUIN

Een dansvoorstelling in een wereld van papier.

 

‘Gaia Gonnelli heeft ontegenzeggelijk hart voor het jonge publiek en geeft op speelse wijze ruimte aan de verbeelding van dit publiek’ - jury Nederlandse Dansdagen 2017

 

Het scheurt, het kraakt, het ruikt naar nieuwe boeken, je kunt het verfrommelen, vouwen en nog veel meer... Papier? Jaaa! Drie dansers gaan op reis in een landschap van papier. Ze dansen, kruipen, sluipen en spelen… Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen....Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw. In deze wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk…. Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid. Papier is een voorstelling voor de hele familie, waar verbeelding, plezier en ontroering centraal staan.

 

Papier won de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017. Deze prijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt.

A dance production in a world of paper.

 

‘Gaia Gonnelli has an undeniable heart for young audiences and creates space for their imagination in a playful way’ - Dutch Dance Festival jury 2017

 

It can be torn, it cracks, it smells of new books, you can crumple it up, fold it and lots more... Paper? Yes! Three dancers embark on a journey in a land of paper. They dance, crawl, creep and play... The paper flutters when they run, tears when they walk through it, winces when they pinch it... Worlds are created and crumpled up again and again. In this world of paper, that which seems strong is vulnerable, and that which seems vulnerable, is actually very strong. The dancers share their dreams, fears, joy and vulnerability. Papier is a production for the whole family, where imagination, pleasure and emotion are centre stage.

 

Papier won the Dutch Dance Festival Young Audiences Prize in 2017 This prize was awarded for the first time last year.

» Lees verder

 


 

Nederlandse Dansdagen meets festival jong! 

 

JONG_wit.jpg dansdagen logo

Meer informatie over festival jong! >>

 

 


concept

Gaia Gonnelli i.s.m. Wiebe Gotink

choreografie

Gaia Gonnelli

dans

Elisa Maniere, Lorenzo Capodieci, Bryan Atmopawiro