Dadodans

Papier 3+

zondag 14 oktober 2018 / 11:00 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
ben van duin
© BEN VAN DUIN

Nederlandse Dansdagen meets festival jong! 

 

Een wolk, een berg, een vlieger, een wipkip en een hoed… van papier? Jaaaa! Drie dansers gaan op reis door een landschap van papier. Ze dansen, kruipen, sluipen, spelen… Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen… Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw. In deze wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk. Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid. Wederom gebruikt Gaia Gonnelli schijnbaar eenvoudig materiaal om de verbeelding van jonge kinderen te prikkelen.

 

JONG_wit.jpg dansdagen logo

Meer informatie over festival jong! >>

Meer informatie over de Nederlandse Dansdagen >>


Concept & choreografie

Gaia Gonnelli
Live-muziek

Wiebe Gotink