Daria van den Bercken (piano)

zaterdag 27 oktober 2018 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
sophia van den hoek
© SOPHIA VAN DEN HOEK

Daria van den Bercken, laureaat van diverse concoursen en in 2012 bekroond met de prestigieuze Amsterdamprijs voor de Kunst, combineert een ‘klassieke’ pianistencarrière ­ solorecitals, kamermuziek en solo met orkest ­ met een avontuurlijke praktijk van nieuwe concertformules en onverwachte acts in de publieke ruimte. Bij Podium Witteman was ze meermaals te gast. Nu, enkele jaren na haar eerste passage in Maastricht als laureaat van Het Debuut (inmiddels Dutch Classical Talent) is ze terug voor een recital in de vernieuwde Papyruszaal.

 

 

Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks ‘Meesterlijke pianisten’


Bach Fantasie in fis
Scarlatti Sonates
Franck Prélude, Fugue et Variation