Festival de Nederlandse Dansdagen

Het Nederlandse Dansdagen Feest

zaterdag 13 oktober 2018 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<

De Nederlandse dans is rijk in diversiteit. Op de zaterdagavond van het festival is deze rijkdom in zijn volle breedte te ervaren, want dit is het enige moment in het jaar waarop de grote Nederlandse gezelschappen samen op één podium te bewonderen zijn. Een uitgelezen kans voor de dansliefhebber. Op het programma staan onder meer Indigo Rose van Jiří Kylián en Wrappend, een choreografie van Inbal Pinto.

 

N.B. De kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen start 15 augustus. Abonnementhouders van Theater aan het Vrijthof en Vrienden van de Nederlandse dansdagen hebben voorrang en kunnen al vanaf 8 augustus kaarten kopen.

 

dansdagen logo Meer informatie over de Nederlandse Dansdagen >>