Festival de Nederlandse Dansdagen

Het Nederlandse Dansdagen Gala

vrijdag 12 oktober 2018 / 20:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<

Het Nederlandse Dansdagen Gala biedt een sprankelend combinatieprogramma van spraakmakende choreografieën van bekende en gevestigde namen, en van nieuw talent in Theater aan het Vrijthof. Voorstellingen van verschillende middelgrote dansgezelschappen schitteren samen op het podium. Ook wordt deze avond de Nederlandse dans gevierd met de uitreiking van de Zwanen en de Prijzen van de Nederlandse Dansdagen; de Oscars van
de dans. In augustus wordt het galaprogramma bekendgemaakt.

 

N.B. De kaartverkoop voor de Nederlandse Dansdagen start 15 augustus. Abonnementhouders van Theater aan het Vrijthof en Vrienden van de Nederlandse dansdagen hebben voorrang en kunnen al vanaf 8 augustus kaarten kopen.


dansdagen logo Meer informatie over de Nederlandse Dansdagen >>