Golden Palace

WO-MAN

woensdag 24 oktober 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:45 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Ben van Duin
© BEN VAN DUIN

Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress: diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan Dionne en Ritzah op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. The best of both worlds? Dat blijkt anders uit te pakken! Theatergroep Golden Palace ‘fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog.’ (Volkskrant) In de nieuwe voorstelling WO-MAN leren de poweractrices Dionne Verwey en Ritzah Statia de man in zichzelf te accepteren. 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder