Hoge Fronten / Lieke Benders

Niet vergeten! 7+

zondag 21 oktober 2018 / 15:00 uur
geen pauze / 16:20 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<

Niet vergeten! is een theatraal luisterboek over kostbare herinneringen en de dingen die je liever vergeet. Op een koptelefoon klinkt een stem die jou aanspreekt. Ze spoort je aan mee te zoeken, te voelen, te ruiken of te onthouden. Om een herinnering niet te laten vervliegen, moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Daarom zitten oude mensen vaak herinneringen op te halen. Ze hebben er veel. In Niet vergeten! delven we herinneringen op en maken zo een voorstelling om niet meer te vergeten. Na de voorstelling vind je in de foyer een herinneringenmachine. In ruil voor jouw eigen herinnering adopteer je er één!

 

Pers

"Een onvergetelijke luisterboekvoorstelling" - **** Theaterkrant

"Niet vergeten is een mooi kijk- en luisterspel" - **** De Volkskrant

 


_

Concept & regie

Lieke Benders
Tekst en stem

Joke van Leeuwen
Spel

Kiki van Aubel en Ad van Iersel