Jazz Maastricht & Theater aan het Vrijthof

Jef Neve, Spirit Control feat. Teus Nobel

woensdag 31 oktober 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:20 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Vlaamse pianist Jef Neve is een fenomeen. Een succesvolle jazzpianist, klassieke pianist, bandleider en componist, Neve heeft al opgetreden met artiesten als Branford Marsalis en Jamie Cullum, opgenomen in Abbey Road Studios en een dozijn filmscores geschreven alsook twee piano concerti. Een extreem veelzijdige artiest, van pianosolo-albums tot zijn samenwerking met de Nederlands rapper Typhoon, zijn muziek omvat altijd een spannende balans tussen rust en snelheid. Het laatste project van Neve, Spirit Control, verkent een nieuwe richting in zijn kunstenaarschap: een perfecte balanceer-act tussen controle en vrijheid, een verbluffende combinatie van neoklassiek en jazz. De band wordt ondersteund door Teus Nobel; ongetwijfeld een van Nederlands beste trompettisten op dit moment.

 

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.jazzmaastricht.com


_

_

_