Job Raaijmakers

Geeft Niks 5+

zaterdag 20 oktober 2018 / 16:00 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

kinderen: € 9,00
>
<
joost de haas
© JOOST DE HAAS

Droogkomisch muziektheater vol ongelukjes. ‘Oeps!’ klinkt er. Iedereen schiet meteen in actie als er iets mis gaat. ‘Geeft niks! Kan gebeuren! Niets aan de hand!’ Maar eigenlijk is er natuurlijk wel iets aan de hand! In Geeft Niks probeert een broekplasser het droog te houden en zijn omgeving tracht daarbij te helpen. Ze gaan de strijd aan met ongewenste ongelukjes. Hoe meer men zich er mee bemoeit, hoe meer het mis gaat. Uiteindelijk loopt alles in de soep, maar die soep blijkt verrassend lekker! Hoe ga je eigenlijk om met tegenslagen? Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden? Geeft niks? Of toch wel?


Regie

Sanne Nouws

Tekst

Marianne Kuijper en Job Raaijmakers

Spel

Marianne Kuijper, Dionisio Matias. Job Raaijmakers

Live muziek

Klaas van Donkersgoed

Vormgeving

Sacha Zwiers

Compositie

Klaas van Donkersgoed