L'Arpeggiata & Céline Scheen

Back to Basics

dinsdag 9 oktober 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:40 uur einde
Sint Janskerk
Genre: Muziek en Opera

>
<

L’Arpeggiata en zijn legendarische bezieler Christina Pluhar zijn tijdens het Festival Oude Muziek in Utrecht vaak te gast in grote producties met veel solisten. Dit seizoen keren ze terug naar hoe het succesverhaal is begonnen: intiem en intens. Met de sopraan Céline Scheen en enkele continuo-partners kiest Pluhar voor de luitlegende John Dowland, de ‘Orpheus Britannicus’ Henry Purcell en de songsmid Robert Johnson. Enkele onverwoestbare traditionals in Arpeggiata-jasje maken dit feest compleet.

 

Dit concert maakt onderdeel uit van de serie Oude Muziek.

 

L’Arpeggiata and its legendary inspirer Christina Pluhar have often been the guest of large productions with many soloists during the Festival Oude Muziek in Utrechts.  This season we return to how the successful story has begun: intimate and intense. With soprano Céline Scheen and some instrumental partners, Pluhar chooses for the lute legend John Dowland, the ‘Orpheus Britannicus’ Henry Purcell and the songsmith Robert Johnson. Several indestructible traditionals played in Arpeggiatas unique way, complete this party. 

 

» Lees verder

Zie ook:

oudemuziek.nl