Muziek in het Bonnefanten

Shuann Chai en Noa Frenkel (piano en zang)

zondag 14 oktober 2018 / 14:30 uur
Bonnefantenmuseum
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<

Prijs inclusief toelichting en gratis toegang museum.


 

De hoofdmoot van het programma (Berg, Barber en Ives) behoort tot het klassieke liederenrepertoire: bekend, geliefd en gewaardeerd bij een breed publiek. Rene? Samsons nieuwe werk is een cyclus van acht liederen op gedichten van de internationaal gevierde beeldend kunstenaar Asaph Ben­Menahem, Israe?lisch­ Nederlands net als contra­alt Noa Frenkel. Het unieke, donkere timbre van haar stem brengt Bergs liederen tot klinken zoals hij bedoelde. Dat Hebreeuws haar moedertaal is, geeft de liederen van Samson eenzelfde zeldzame diepte.

 

Bekijk hier het volledige programma.


Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks ‘Muziek in het Bonnefanten'

 

Price includes explanation and free access to the museum.


 

The main part of the program (Berg, Barber and Ives) is part of the classical song repertoire: known, loved and appreciated by a wide audience.

 

René Samson's new work is a cycle of eight songs on poems by internationally acclaimed visual artist Asaph Ben-Menahem, Israeli-Dutch as well as contr-alto Noa Frenkel. The unique dark timbre of her voice brings Berg's songs to sound as he intended. That Hebrew is her mother tongue gives the songs of Samson the same rare depth.

 

You can find the complete program here.

 

This concert is part of the Music in the Bonnefanten series.

» Lees verder

Shuann Chai piano

Noa Frenkel zang

Berg Sieben Frühe Lieder

Barber & Ives Liederen

Samson The Scent of Pink (wereldpremière)