Muziek in het Bonnefanten

Shuann Chai en Noa Frenkel (piano en zang)

zondag 14 oktober 2018 / 14:30 uur
Bonnefantenmuseum
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<

Prijs inclusief toelichting en gratis toegang museum.


 

De hoofdmoot van het programma (Berg, Barber en Ives) behoort tot het klassieke liederenrepertoire: bekend, geliefd en gewaardeerd bij een breed publiek. René Samsons nieuwe werk is een cyclus van acht liederen op gedichten van de internationaal gevierde beeldend kunstenaar Asaph Ben­Menahem, Israëlisch­ Nederlands net als contra­alt Noa Frenkel. Het unieke, donkere timbre van haar stem brengt Bergs liederen tot klinken zoals hij bedoelde. Dat Hebreeuws haar moedertaal is, geeft de liederen van Samson eenzelfde zeldzame diepte.


Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks ‘Muziek in het Bonnefanten'

 


Shuann Chai piano

Noa Frenkel zang

Berg Sieben Frühe Lieder

Barber & Ives Liederen

Samson The Scent of Pink (wereldpremière)