Nederlandse Dansdagen

Club Tweak

zaterdag 13 oktober 2018 / 23:59 uur
/ 05:00 uur einde
Complex
Genre: Dans

>
<
Raymond van Mil
© RAYMOND VAN MIL
>
<
Smart Object
© SMART OBJECT
>
<
>
<

1. To pinch, pluck, or twist sharply: tweaked her sister's ear. 2. To adjust; fine–tune: Tweaked her computer set–up. 3. To make fun of; tease.

 

De clubscène is altijd een grote inspiratiebron geweest voor de dans in al haar vormen. In de bevrijdende omgeving van de nacht ontstonden dansstijlen, connecties tussen dans en fashion, dans met visual en sound design. Met deze eerste CLUB TWEAK introduceert de Nederlandse Dansdagen een clubconcept waar lokale en internationale dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en visual design.

 

MC en performer Anne Fay Kops, de breakers, dj’s en vj’s van 155 en de dansers van Random Imperfections weten wat nodig is om huiddicht op hun publiek in club Complex een multi–zintuiglijke ervaring neer te zetten die doorgaat tot diep in de nacht. Je mag schaamteloos toekijken of jezelf al dansend terugvinden in goed gezelschap: in de nacht oordelen wij niet.

 

1. To pinch, pluck, or twist sharply: tweaked her sister’s ear. 2. To adjust; fine–tune: Tweaked her computer set–up. 3. To make fun of; tease.

 

The club scene has always been a source of inspiration for dance in all its forms. In the liberating surroundings of the night, dance styles and connections between dance and fashion, dance and visual design and dance with sound design, arose. The Dutch Dance Festival will be introducing a club concept with this first CLUB TWEAK where local and international DJs will seamlessly collaborate with dance performance and visual design.

 

MC and performer Anne Fay Kops, the breakers, DJs and VJs from 155, Jesùs de Vega’s Glitter Gods and the dancers from Random Imperfections know what is needed to create the multi–sensory experience their audience wants until deep into the night. You can watch shamelessly or join in in good company: we won’t judge you.

» Lees verder

 


 

 

SOLO - Anne Fay Kops

 

SCÈNES UIT LIJF / BOUNCER EN VOGUE SCÈNES - 155 met DJ (Erik Bos) VJ (Thomas Bos) en MC Anne Fay Kops 

155 is genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2018 / 155 has been nominated for the Dutch Dance  Festival Young Audiences Prize 2018.

 

KYABAJO - Jija Sohn

 

SOLO - Martin Harriague

 

SHE TWEAKED HER SISTERS EAR / ANY SOURCE OF GREAT AND  UNEXPECTED TROUBLES - Anne Fay + Joost van Bellen  i.s.m Random Imperfections  en Lina Limosani

 

EXPLODING PLASTIC EN INEVITABLE DHARMA - Random Imperfections

 

DJ Joost van Bellen / DJ Glen Thompson  / VJ Alan Boom