Nederlandse Dansdagen

De Staat van de Nederlandse Dans (Debat)

vrijdag 12 oktober 2018 / 13:30 uur
geen pauze / 16:30 uur einde
Eiffelgebouw 1e Verdieping
Genre: Dans

>
<
Jochem Jurgens
© JOCHEM JURGENS

koopknop_0_gratis vrst.png


 

Debat onder leiding van Volkskrantjournaliste Annette Embrechts

 

Voor het debat over de Staat van de Nederlandse Dans op vrijdag 6 oktober komt de hele danssector bij elkaar. Ann Van den Broek draagt tijdens deze bijeenkomst haar visie uit. Aansluitend is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de altijd weer levendige discussie over actuele, prangende en urgente thema’s binnen de danswereld.

Debate facilitated by Volkskrant newspaper journalist Annette  Embrechts

 

The entire dance sector will gather for the debate ‘The State of Dutch Dance’ on Friday 6th October. Ann Van den Broek will be present to share her opinions but everyone will be welcome at the end to participate in what is always a lively discussion about current and burning issues in the dance world.

» Lees verder