Nederlandse Dansdagen

Festivalbuffet

zaterdag 13 oktober 2018 / 18:00 uur
/ 20:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Ferdinand Duynstee Foyer (Souterrain)
Genre: Dans

>
<
Francoise Bolechowksi
© FRANCOISE BOLECHOWKSI

Het festivalleven is genieten, maar ook hard werken en hard werken maakt hongerig. Eet tijdens het festival samen met de dansers en choreografen uit het festival. Koop een kaartje en schuif aan bij het Festivalbuffet met lokale producten uit de streek!

 

Festival life is fun, but it’s hard work as well, and hard work makes you hungry. Eat with the dancers and choreographers from the festival on the Friday, Saturday and Sunday. Buy a ticket and join the Festival Buffet of local products from the region.

» Lees verder
HET Festivalbuffet IS OOK geopend op:

» vr 12 okt 2018 / 18:00 uur