Nederlandse Dansdagen

Ronde tafel gesprek 3: (Un)building Archives

zaterdag 13 oktober 2018 / 10:30 uur
geen pauze / 12:00 uur einde
Bureau Europa
Genre: Dans

>
<
Jochem Jurgens
© JOCHEM JURGENS

koopknop_0_gratis vrst.png


 

Hoe ziet de ideale danssector er vanaf 2021 uit en wat is daar voor nodig? De Nederlandse Dansdagen wil bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van de danssector. Hiervoor organiseren we Ronde tafel gesprekken.


Ronde tafel gesprek 3: (Un)building Archives is een gesprek over archiveringspraktijken in de danssector i.s.m. met de Universiteit van Maastricht, Masterprogramma Kunst en Erfgoed & Maastricht Centre for Arts and Culture, Conservation and Heritage (MACCH).

The Dutch Dance Festival wants to contribute to the development and the future of Dutch dance. In order to do so, we have organised Round Table Discussions.

 

Round Table Discussion 3: (Un)building Archives is a discussion about archiving practices in the dance sector organised in collaboration with Maastricht University, Arts and Heritage: Policy, Management and Education, and Maastricht Centre for Arts and Culture, Conservation and Heritage (MACCH).

» Lees verder