philharmonie zuidnederland

i-Classics Empty Minds

vrijdag 12 oktober 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Complex
Genre: Muziek en Opera

>
<
Lana playfield
© LANA PLAYFIELD

Ervaar live klassieke muziek op een compleet nieuwe manier: 50 musici volgen jouw beweging door de ruimte op waardoor jij, samen met de rest van het publiek, de volgorde van de muziek beïnvloedt. Voel de trilling van de vioolsnaren, hoor de ademhaling van de blazers en maak je geest vrij tijdens i-Classics Empty Minds. Word onderdeel van een kunstwerk en laat je inspireren. Bij dit concert ben je geen toeschouwer maar word je onderdeel van een totaalbeleving van muziek, mode en video samen met philharmonie zuidnederland, kunstcollectief playField en FASHIONCLASH Maastricht.

 

Nieuwsgierig? Koop een kaartje, stap in een totaal nieuwe wereld en laat je verrassen!

 

i-Classics Empty Minds is een productie van philharmonie zuidnederland met medewerking van: playField, FASHIONCLASH Maastricht en Karmijnrood Podiumkunst.

Experience live classical music in a completely new way! More than 50 musicians are following your movement through the concert venue, enabling you and the rest of the audience to reorder and shape the music that is played. Feel the vibration of the strings, hear the breathing of the brass players and free your mind during i-Classics Empty Minds. Rather than leaning back you'll become a part of a complete experience of music, fashion and video in collaboration with the South Netherlands Philharmonic, art collective playField and FASHIONCLASH Maastricht.

 

Curious? Get your ticket now, be inspirerd and embark on a journey into a completely new world of music and art!

 

i-Classics Empty Minds is a production by philharmonie zuidnednederland, in collaboration with playField, FASHIONCLASH Maastricht and Karmijnrood Podiumkunst.

» Lees verder

Dirigent Erik Bosgraaf en Wim Henderickx

Blokfluit Erik Bosgraaf

Sounddesign Jorrit Tamminga

Concept, regie, scenografie playField i.s.m. Joost Horward

In samenwerking met Fashionclash Maastricht

 

Fiumara Desprez XL

Henderickx Empty Minds I

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door het BNG Fonds.