Rebelle / Nederlandse Dansdagen

Diner d'Honneur

vrijdag 12 oktober 2018 / 17:00 uur
geen pauze / 20:00 uur einde
Rebelle - Augustijnenkerk
Genre: Dans

>
<
Jochem Jurgens
© JOCHEM JURGENS

Tijdens het Diner D’Honneur worden traditiegetrouw de genomineerden van de verschillende dansprijzen in de schijnwerpers geplaatst. Daarnaast is dit diner een belangrijke netwerkbijeenkomst, waarin dansgezelschappen, dansmakers en theaterprogrammeurs en –directies samen aan tafel gaan. Een uniek moment in het theaterseizoen waarin aanbod en afname samenkomen. Ook u als publiek kunt bij deze unieke ervaring aanwezig zijn.

As is tradition, the nominations for the various dance prizes will be made known during the Diner D’Honneur. The dinner is also an important opportunity for networking when dance companies, dance makers and theatre programmers and senior management all sit at the table together. It is a unique moment in the theatre season in which supply and demand meet.

» Lees verder