Shailesh Bahoran / Redouan Ait Chitt

REDO

zaterdag 13 oktober 2018 / 16:00 uur
geen pauze / 16:30 uur einde
Theater Kumulus
Genre: Dans

>
<
Shueti
© SHUETI

Let op! Geen kassa aanwezig op locatie. Kaartverkoop via onze website of aan de Uitbalie.  

 

Een voorstelling over tegenslag, wilskracht, eigenheid en motivatie.

 

Bij zijn geboorte staat Redouan Ait Chitt met 6–0 achter. Zonder enige medische verklaring vertoont zijn lichaam bijzondere afwijkingen. Maar Redouan gelooft niet in grenzen of excuses. Hij gelooft in zichzelf en wordt een internationaal geroemde breakdancer en motivational speaker. Shailesh Bahoran maakte een productie over dit fenomeen in de danswereld; een voorstelling over tegenslag, wilskracht, eigenheid en motivatie. Tijdens het Nederlandse Dansdagen Gala krijgt het publiek alvast een voorproefje van REDO, in Kumulus West staat de hele voorstelling vertolkt door de enige persoon op de wereld die dat kan, Redoan zelf. Hij vertelt met dans het verhaal over zijn leven.

 

Shailesh Bahoran werd in 2017 genomineerd voor de Zwaan. In datzelfde jaar ontving hij de Prijs van de Nederlandse Dansdagen voor REDO en de Prijs voor Internationalisering voor zijn voorstelling Ignite.

 

A production about setbacks,  willpower, individuality and  motivation.

 

When Redouan Ait Chitt was born he was already losing 6 – nil. His body had strange abnormalities which couldn’t be explained medically, but Redouan doesn’t believe in limitations or excuses. He believes in himself and is becoming an internationally famous breakdancer and motivational speaker. Shailesh Bahoran made a production about this phenomenon in the dance world; a production about setbacks, willpower, individuality and motivation. The audience will enjoy a foretaste of REDO at the Dutch Dance Festival Gala and the whole production will be interpreted in Kumulus West by the only person in the world who can do that, Redoan himself. He will retell his story in dance.

 

Shailesh Bahoran was nominated for the Swan in 2017 and in the same year he received the Dutch Dance Festival Prize Maastricht for REDO and the Internationalisation Prize for his production Ignite.

» Lees verder
ook te zien op:

zo 14 oktober 2018 / 12:30 uur 


_
regie

Shailesh Bahoran

choreografie

Shailesh Bahoran + Redouan Ait Chitt

muziek

Rik Ronner

lichtontwerp

Mike den Ottenlander

geproduceerd door

IRC - Illusionary Rockaz Company

mede mogelijk gemaakt door

Fonds Podiumkunsten en Nederlandse Dansdagen