Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht

Julian Lage Trio

dinsdag 23 oktober 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:45 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Gitarist Julian Lage wordt al twintig jaar geprezen, wat opzienbarend is, want hij is pas net dertig. Als wonderkind was hij op zijn achtste het onderwerp van een met Oscar-genomineerde documentaire, als tienjarige stond hij samen met Carlos Santana op het podium, speelde hij samen met Gary Burton tijdens de GRAMMYs op 12-jarige leeftijd en begon zijn studie aan Stanford University op zijn 15e.

 

In recente jaren heeft hij de belofte van zijn uitzonderlijke jeugd ingelost en de jazz-gitaarwereld omvergeblazen. Met twee GRAMMY-nominaties op zak, combineert hij zijn zinderende spel en melodische muziek elementen uit de pre-bebop, folkmuziek en swing met een lichte rock-feel. Een bedachtzame artiest die speelt met een charmant gevoel van lichtheid, zijn onpretentieuze stijl verhult een technische begaafdheid die vrijwel onmogelijk te evenaren is. Julian wordt bijgestaan door Jorge Roeder op bass en Eric Doob op drums.

 

Guitarist Julian Lage has been celebrated for 20 years, which is impressive since he’s barely 30. Hailed as a child prodigy, he was the subject of an oscar-nominated documentary aged 8, joined Carlos Santana on stage aged 10, played with Gary Burton at the GRAMMYs aged 12, and joined the Stanford University faculty aged 15! 

 

In recent years, he’s fulfilled the promise of his extraordinary childhood talent and taken the jazz guitar world by a storm. With two grammy nominations in his pocket, his poignant, melodic music combines elements of pre-Bebop, folk and swing with just a dash of rock. A thoughtful artist who plays with a uniquely charming sense of abandon, his unassuming style that hides a technical ability that is hard to match. Julian will be joined by Jorge Roeder - bass, and Eric Doob - Drums.  

 

» Lees verder

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.jazzmaastricht.com


_